Cautare

4751 de rezultate pentru "serie card televiziune" (4.63 secunde)
In plus, cele mai bune patru echipe din fiecare serie valorica vor intra intr-un baraj de calificare la EURO 2020, daca nu vor reusi acest lucru in urma preliminariilor Campionatului European, in martie 2020, pentru fiecare serie fiind disponibil un loc.
Pe 5 februarie 1990 s-a lansat Dreptatea, ca serie noua a ziarului cu acelasi nume care aparea in perioada 1927 - 1947. ... Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 in serie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
Astfel in 1980 o serie de programe de comunicare (bazate pe protocoale binedefinite), care sunt utilizate si astazi, erau deja finalizate. ... Crocker a initiat o serie de note de cercetare denumite RFC (Request for Comments), numerotate cronologic si devenite cu timpul accesibile gratuit on-line (in Internet).
De pilda, un document confidential, intitulat FOTOGRAFIA SI SCRISUL INVIZIBIL, CERNEALA SIMPATICA ETC., descrie o serie de metode pentru producerea de cerneala invizibila, cum ar fi scrierea cu amidon pe lenjerie.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
Presedintele Basescu a declarat, pe 27 ianuarie, ca nu este partizanul unui imprumut de la FMI, ci din bani europeni, si a mentionat ca a anuntat CE ca Romania intentioneaza sa contracteze un imprumut de sase-sapte miliarde de euro, sub supravegherea Fondului.Premierul Emil Boc a declarat saptamana trecuta ca posibilitatea incheierii unui acord cu Fondul Monetar International nu este exclusa de guvern, fara insa ca o astfel de intelegere sa constituie o certitudine.În urma cu doua saptamani, FMI a transmis un comunicat de presa in care preciza ca Romania nu a cerut sprijin financiar din partea Fondului, iar institutia nu preseaza autoritatile de la Bucuresti in aceasta privinta.Analistul agentiei de evaluare financiara Standard&Poor‘s, Marko Mrsnik, a atras atentia ca orice aranjament de finantare, indiferent de provenienta banilor, implica o serie de conditii si necesita angajamentul complet al guvernului pentru onorarea intelegerii.
El mentioneaza, in acest sens, declaratia adoptata de Parlament in 25 iunie cu 344 de voturi "pentru" prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu, precum si comunicatul pe care l-a dat in calitate de presedinte al Senatului, in 21 august, referitor la intalnirea de la Palatul Cotroceni a sefului statului cu o delegatie a PMP si la declaratiile facute de Traian Basescu ulterior la un post de televiziune.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca, anul acesta, ANPC a efectuat o serie de actiuni de control pentru verificarea modului in care agentii economici care comercializeaza produse din tutun respecta prevederile legale, in special Legea nr. ... in cadrul programelor de radiodifuziune si televiziune;
Jurnalismul de investigatie este ca si absent la TV si radio, iar posturile de televiziune tind sa relateze despre articolele de investigatie aparute in presa scrisa, dar doar daca interesele patronilor le cer acest lucru.
subterranean fiction Serie: ... Insa o serie de fenomene inexplicabile incep sa se produca, multiplicandu-se in timp, explicate in prima faza prin prezenta unor creaturi fantastice in galeriile minei.
Am vazut zilele trecute niste interventii ale unora la posturi de televiziune care acuzau la un moment dat ca de ce interzicem circulatia acestor vehicule. ... "O serie intreaga de actori si-au depasit atributiile" - E Romania pregatita pentru asa ceva, tinand cont de problemele existente in peisajul rutier romanesc?
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Pentru a se pune la adapost, Nicolau a sustinut ca demersul sau urmareste doar binele TVR-ului, mai exact scoaterea postului national de televiziune de sub influenta politica:
Desi nu avem nici o televiziune ca sa ma filmeze vorbind aici despre austeritate, despre pensionari si despre categorii defavorizate, va rog frumos, domnule presedinte, sa supuneti la vot propunerea colegului de la PD de amanare, lucru cu care PRM este de acord.
Momentele de dupa executie au fost difuzate masiv la posturile de televiziune, o dovada pentru Romania si lumea intreaga ca o era s-a incheiat, iar cea mai turbulenta si violenta revolutie dintre evenimentele care au dus la caderea comunismului in statele din Europa de Est si-a atins obiectivul", reaminteste ziaristul britanic.
Momentele de dupa executie au fost difuzate masiv la posturile de televiziune, o dovada pentru Romania si lumea intreaga ca o era s-a incheiat, iar cea mai turbulenta si violenta revolutie dintre evenimentele care au dus la caderea comunismului in statele din Europa de Est si-a atins obiectivul", reaminteste ziaristul britanic.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis transmiterea live pe Internet a sedintelor de plen si constituirea unui cabinet de televiziune care va fi la dispozitia fiecarui grup parlamentar.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
google-analytics.com